Wedding countdown: 8 months to go

Vandaag is het nog 8 maanden voor ik mezelf mevrouw Despiegelaere mag noemen. Anders gezegd; nog 242 dagen wachten en verder plannen.
Een echte bridezilla zit er nog niet aan te komen, maar wel een stille panikeur die bang is dat hetgeen ze voor ogen heeft geen vorm zal krijgen. Ik weet op zich ook wel dat alles op tijd zal klaar geraken, maar ook daarover ga ik panikeren.

Ik ben wel heel goed voorbereid. Ik heb een stappenplan van 12 maanden ver die me helpt om alles op tijd georganiseerd te krijgen. (tijdens mijn zwangerschap hield ik dat ook bij en dat hield me wel rustig).

De voorbije maand heb ik zeker niet stilgezeten. Ik ben bezig geweest met een DIY-project voor onze dag en we hebben een eerste gesprek gehad om onze uitnodigingen te laten ontwerpen. Ik heb een afspraak vastgelegd om mijn kleed nogmaals te passen en bijhorende accessoires te kopen en heb een first draft van ons misboekje én een ingewikkeld schema met genodigden én een manier om de RSVP’s bij te houden.
Er is ook een wedding website in de maak waarop een heleboel informatie rond onze trouw gebundeld staat.

Enfin, ik ben wel druk in de weer en probeer alles tot in de puntjes goed te krijgen.
Ik begin nu al bang te worden voor het zwarte gat die er binnen 8 maanden zit aan te komen.

Ik ben een persoon die erg graag aftelt en het liefst nog op een leuke, originele manier.
OPROEP: Wie kent een originele manier om dagelijks te kunnen aftellen naar onze grote dag? Niet via GSM of app, want dat heb ik al 🙂

Veel liefs x

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.