De levenstrein passeert zo snel.

Het is eventjes geleden dat ik nog wat heb kunnen schrijven.
Het leven passeert gewoon veel te snel. De trein is in volle vaart en wij kunnen er maar gewoon in meegaan.

Over 14 dagen gaan we trouwen. Over 14 dagen heb ik meer dan twee jaar mogen voorbereiden aan de 2e mooiste dag van m’n leven. Over 14 dagen mag ik met heel veel trots mevrouw Despiegelaere worden.

Nu ben ik vooral de laatste hand aan het leggen aan de voorbereidingen. Een draaiboek maken, leveranciers contacteren, fotograaf contacteren, entertainment in elkaar steken, decoratie afwerken, misboekjes en naamkaartjes laten drukken, geloften schrijven, speech voorbereiden, …
Een hele klus die ik zeer zorgvuldig wil afwerken. Je trouwt (bij voorkeur) maar één keer en net daarom moet alles tot in de puntjes geregeld zijn.

Loslaten is niet mijn strong suit, dus daar zal ik nog een beetje aan moeten werken, zodat ik zorgeloos kan genieten van de grote dag.
Op 1 juli mag ik ook eindelijk mijn trouwkleed gaan ophalen. Hoe spannend is dat?!
Ik heb me er ondertussen al bij neergelegd dat ik niet het maatje 34 bruidje zal zijn. Het maakt me niet meer uit. As long as my hubby says YES, I’ll be quite fine.

Daarnaast zijn we ook nog ons knusse huisje aan het bouwen en we hebben op vandaag officieel al onze ruimtes ingedeeld. Ruby heeft een slaapkamer, we hebben een idee van hoe onze badkamer eruit zal zien en we beginnen al te dromen over hoe we onze living zullen indelen. Nog enkele maanden reikhalzend uitkijken en dan kunnen we ook dat hoofdstuk afsluiten.

Het is al een druk jaar geweest, maar wij mogen helemaal niet klagen. Van de voorbije vijf jaar die we al samen hebben doorgebracht, is dit gegarandeerd één van de mooiste geweest. En we zijn nog maar halfweg!

Onze lieve peuter loopt hier ook nog steeds gezellig rond. Ze begint meer verstaanbaar te praten, hecht enorm veel belang aan knuffel konijn die ze van m’n oma kreeg. Ze is gek op paars en blauw en drinkt zeer graag fristi. Ze gaat nog steeds niet op het potje, al weet ze maar al te goed dat ze daarop pipi moet doen. Ruby is gek op dieren en auto’s en er is niks wat ze liever doet dan buiten spelen. Ze is een ongelofelijke waterrat, maar wel warm water als het even kan. Ze danst graag en loopt graag over en weer in de tuin tot ze erbij neervalt. Fietsen is leuker dan stappen en ‘mij Ruby’ zijn de stopwoordjes bij uitstek. ‘Mapa’ is de combinatie van papa en mama en ‘Ruby is gevald’ is nog altijd leuker dan ‘Ruby is gevallen’. De auto moet gewassen worden over de deur (want handig toch als mama en papa over een carwash wonen?) En zit er een vlek op je trui? Dan moet die in de ‘wasmasien’.

Jup, een volledig gevormd karaktertje. Wat hou ik ervan!

Liefs
Faye

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.