Paasverlof = Zorgeloos Genieten

Wat een prachtig verlof / Paasweekend is het geweest.
Dit heeft mij (maar ook mijn gezin) zo ontzettend veel deugd gedaan.

Flynn zijn episodes van epilepsie liggen nu al eventjes achter ons. Het gevaar is natuurlijk nog niet geweken, maar we kunnen weer wat meer beginnen genieten en ademhalen. We zijn sinds maandag begonnen met het afbouwen van de medicatie. De bedoeling is dat Flynn 2 weken voor zijn verjaardag volledig medicatie-vrij is. Fingers crossed!

De vakantie was er voor ons eentje van eerste keren (voor Flynn dan toch) en intens genieten. Fietsen, zwemmen, autorijden, draaien, …

De laatste tijd zit ik ongelofelijk slecht in mijn vel, maar ik kan oprecht zeggen dat ik me zeer gelukkig heb gevoeld de voorbije dagen.
Genieten van de eerste zonnestralen op onze snoet. Een eerste fietstocht met beide kindjes in een fietsstoel. We gingen van Ruddervoorde tot Sint-Kruis via de knooppunten. Een mooie 25 KM, langs prachtige stukken natuur. Van zo’n klein geluk kan ik alleen maar oprecht glimlachen.
Ook met de fiets tot aan het speelpleintje rijden en dan het picknick laken uitgooien over het gras. Onze Flynn lag er lekker in de schaduw en terwijl Ruby en Bjorn op het speelplein speelden, at Flynn zijn eerste aardbei en knuffelden we onder de schaduw van de boom.

Uiteraard maakten we ook even tijd voor de familie!
Een babyborrel onder een stralende zon, in goed gezelschap en met spelende kinderen op de achtergrond en – een aantal – glaasjes cava, wat meer moet een mens nog hebben?
Met Pasen aten we gezellig taart bij m’n ouders & oma en Ruby ging enthousiast op zoek naar paaseieren.

Het is door zo’n fantastische momenten en zo’n positieve vibes dat ik dat ook graag wil vasthouden.
Daarom start ik op 1 mei met een self-love challenge. Omdat je elke dag iets voor jezelf moet doen!
Doe gewoon lekker mee! Stuur een berichtje via de pagina van mumaye op facebook: https://www.facebook.com/mumaye.be ‘self-love challenge, ik doe mee’ + e-mailadres. Dan bezorg ik je een overzicht van de dagelijkse dingen die ik alvast zal doen om in m’n positieve bubble te blijven hangen.

Liefs x

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.