30 days workout challenge

Ondertussen ben ik bijna 16 maand geleden bevallen.
Het postnatale lichaam uit ‘de boekjes’ laat uitschijnen dat je een paar weken na de bevalling weer een perfect figuurtje moet hebben. Tenzij je verschrikkelijk veel uren doorbrengt in de fitness of gewoon uitzonderlijk goede genen hebt is dat perfect mogelijk. Helaas heb ik geen van beide.

Voor het eerste – de fitness – heb ik alvast geen geld en geen tijd.
En die genen… tja not so lucky.

Ik kan boos blijven op het feit dat ik veel uitgezet ben door de zwangerschapsvergiftiging, maar daar bereik ik toch niks mee. Sinds het begin van het jaar ben ik wel begonnen met een – voor mij – gezonder eetpatroon. Minder frisdrank, minder snoepjes en koekjes en minder grote porties tegelijkertijd eten. Ja, die slechte eetgewoontes van tijdens de zwangerschap moet ik toch wat afleren. Dat werpt ondertussen toch zijn vruchten af. Niet dat ik fantastisch veel vermager, maar mijn billen plakken niet meer tegen elkaar als ik wandel en dat is fantastisch :-).

Waar ik me wel enorm aan stoor is mijn buik. Die typische probleemzone voor zo goed als iedere vrouw. Je hebt van die vrouwen die meedoen aan ‘my body and me’ in de flair, strak in het pak zitten en nog durven claimen dat ze een beetje minder vet aan hun buik willen.. Joehoe, welk vet?! Maar eenmaal je een kind op de wereld zet doorstaat je lichaam zodanig veel veranderingen dat het bij – sommige – vrouwen even tijd vergt om zich terug goed in hun vel te gaan voelen. Zoals ook bij mij dus.

Ik heb, zoals ik het zelf graag noem, de buik van een vijf maanden zwangere vrouw. And I know, because I used to have that body. Alleen is het niet zo strak als toen, aangezien er geen babytje meer in groeit. Helemaal goed in m’n vel zit ik dus niet.

Daarom ben ik begonnen aan de 30 day waist trainer challenge, in combinatie met de 30 day plank challenge. Niet dat het wonderen zal verrichten, maar alle beetjes helpen. 😉

IMG_8889

Om fair and square mijn vooruitgang met jullie te kunnen delen, stel ik jullie nu dus voor aan ‘mijn vijf-maanden-oud-uitziende-maar-toch-niet-zwanger-zwangerschapsbuik’.

Oke ik geef toe dat ik mijn buik een klein beetje heb ingetrokken… *blush*

Yes I can!
Binnen 30 dagen dus meer hierover 😉

Liefs
Faye x

 

Advertentie

Een gedachte over “30 days workout challenge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.